Marknadsavdelningens bästa vän!

2023-05-31

”Att kunna arbeta med förtydligande av vårt varumärke på ett flexibelt sätt, när det passar oss själva, har varit en vinnande faktor”, säger Linnea Pålsson, marknadschef på affärsområde ERP på IT-konsultbolaget Exsitec. Hör mer om hur Linnea och hennes kollegor verkligen drar nytta av WonderBrand Academy på bästa sätt; förutom verktyget för varumärkesutveckling används de fristående kurserna som inspiration och löpande utbildning på marknadsavdelningen.

WonderBrand Academy ger dig tillgång till en komplett utbildning i processen att arbeta fram allt ifrån vision och varumärkesstrategi till kommunikationsstrategi och implementering – stöttat av ett digitalt verktyg som leder dig rätt genom arbetet. Som en fantastisk bonus finns dessutom en stor mängd fristående kurser och föreläsningar på spännande ämnen som fylls på var och varannan vecka. Skapa ett kostnadsfritt testkonto idag och ta steget i företagets självklara riktning – framåt!

Behöver du också påfyllning av inspiration och kunskap?
Skapa ett konto idag och få tillgång till allt innehåll på plattformen och nya föreläsningar var och varannan vecka!

FÖRENA NYTTA MED NÖJE I SOMMAR!

Strunta i deckaren i sommaren! Passa i stället på att hitta såväl kunskap som inspiration på WonderBrand Academy, även under soliga, lata dagar på stranden eller i hängmattan – helt gratis! Kampanjpriset gäller vid tecknande av abonnemang före 2023-06-30.

Pris: 9765 kr ex moms för 12 månader  

Ordinarie pris helårsabonnemang 13 950 kr ex moms.

Om du inte redan har ett konto; skapa ett gratis testkonto idag och börja utforska innehållet på plattformen.

Vår ständiga strävan mot en värld med starkare och mer kända varumärken fortsätter!

Ha en fortsatt fin vecka,
/Vännerna på WonderBrand Academy