Brand & Business Sales Expert med stjärnstatus

Vi söker en rockstjärna! En kung eller drottning i sitt gebit! En natural born talent som tar marknaden med storm! Är det du? 

Vi:
– har en spännande abonnemangstjänst med ett nytt och fräscht erbjudande inom en annars lite konservativ bransch. Och vi är tämligen ensamma om vårt erbjudande.
– har ett stabilt moderbolag i ryggen men ser oss själva som en ung och progressiv startup
– erbjuder en skön arbetsplats tillsammans med alla Wonderbrandare och några av våra vänner i en charmig sekelskifteslokal, mitt i Vasastan, Göteborg. Det finns alltid mycket att fira så bubbel på fredagar är obligatoriskt!
– erbjuder bra fast lön och självklart också provision därtill som kan göra en stjärnsäljare lycklig.

Du:
– har några års erfarenhet av egen prospektering och att driva dina B2B-affärer i hamn
– har hög energinivå, ett osvikligt humör och är riktigt, riktigt envis
– är en naturlig lagspelare men drivs ändå av att nå och överträffa dina egna mål
– trivs i en organisation där det är högt tempo och där yrkesstoltheten flödar
– kan utan att blinka tycka att vår värdegrund “vassa, energiska och jordnära” stämmer in på dig till punkt och pricka
– vet med dig att du kan optimera vår Customer Success genom att förädla och utveckla långsiktiga kundrelationer över tid

Om tjänsten
WonderBrand Academy är en helt ny SaaS- tjänst på marknaden vilket gör möjligheterna för rätt person oändliga. Vår tjänst har en enorm marknadspotential då konkurrensen än så länge i stort sett är obefintlig. Potentiella kunder är små och medelstora bolag, vilka har behov av att arbeta med sitt varumärke, såväl internt som externt och som behöver skaffa sig kraftfulla verktyg för dessa processer. Det vill säga i stort sett alla bolag …
Produkten är helt remote vilket gör rikstäckande prospektering möjlig.

Dina möjligheter
Du är med från början! Du får redan i starten av bolagets utveckling inta en viktig position med hög påverkansgrad och du får självklart frihet under ansvar. Vi förväntar oss resultat som motsvarar tjänstens marknadspotential, men du bestämmer i stort sett själv hur du når dina egna högt ställda mål. Har du en bakgrund inom kommunikation och varumärkesarbete kan det ses som meriterande, men vi söker framförallt eldsjälar som kan säljhantverket på sina fem fingrar och som vill hjälpa bolag runt om i Sverige att bygga sina varumärken starkare, sundare och mer kända. Med dina skills inom tjänsteförsäljning på B2B-arenan i kombination med ett pannben hårdare än de flestas kan denna tjänst vara drömuppdraget du har väntat på.

Under dina första veckor varvas introduktion med relevant utbildning som tjänsten kräver.

Tjänsten är heltid på plats på kontoret i Vasastan. I denna rekrytering söker vi två personer.

Vi behöver dig på plats, taggad och klar att briljera från årsskiftet men vi är nyfikna och vill redan nu veta vilka våra framtida kollegor är! Så – sök redan idag genom att skicka personligt brev och CV till info@wonderbrandacademy.se. Intervjuer sker löpande!