Kundcase

EXSITEC

Namn:  Linnea Pålsson
Roll: Marknadschef över affärsområdet ERP
Företag:  Exsitec
Bransch:  It-konsultbolag verksamma i hela Norden
Datum: 2023-05

”Att kunna arbeta med förtydligande av vårt varumärke på ett flexibelt sätt, när det passar oss själva, har varit en vinnande faktor”

MQ MARQET

Namn:  Matilda Ahdrian
Roll: Marknadskoordinator
Företag:  MQ Marqet
Bransch:  Modeföretag med 90 butiker i Sverige
Datum: 2023-04

”WonderBrand Academy hjälper mig på min yrkesresa och bygger min kunskap längs vägen. Även när man tror ”att man är klar”, dyker det varje månad upp nya kurser med en påminnelse i mailinkorgen. MQ är ett stort bolag och har gjort stora delar av varumärkesarbetet, men det finns ändå mycket att hämta och bli påmind om. WonderBrand Academy är jätteuppskattat av mig och mitt team!”

RANDOM STATE

Namn:  Mattias Westholm
Roll: VD
Företag:  Random State
Bransch:  Tech-bolag inom spelindustrin
Datum: 2023-02

“Jag är väldigt nöjd med WonderBrand Academys plattform. Den är pedagogisk, strukturerad och ger massor av kunskaper och insikter inom brand management. Men framförallt ger den också en rad handfasta och strukturerade hjälpmedel för att man ska klara av att leda ett varumärkesarbete själv i sin egen arbetsgrupp eller styrelse.”

IOSOFT

Namn:  Ida Kristoffersson
Roll: Marknad | Webbdesign
Företag:  IOSoft
Bransch: IT-konsultbolag
Datum: 2022-08

“Långsiktigt är WonderBrand Academy ett väldigt bra verktyg att hämta inspiration ifrån. Det bidrar till en typ av kompetensutveckling inom varumärkesbyggnad och marknadsföring i form av de kurser och föreläsningar som finns och löpande fylls på.”

Full access till hela plattformen för 1395 kr/mån EX MOMS

• I varje licens ingår access för tre användare
• Ingen uppsägningstid