Vanliga frågor och svar

Kom igång

WonderBrand Academy kräver ingen speciell förkunskap och passar alla som av någon anledning är intresserade av metodik i varumärkesbyggande. I synnerhet passar det små och medelstora bolag som vill ta fram, förstärka och utveckla sitt organisationsvarumärke. Du guidas genom processen av varumärkesstrategiskt arbete på ett konkret sätt. Våra föreläsare beskriver, ur ett praktiskt perspektiv, vad som behöver göras och plattformens digitala verktyg tar dig igenom arbetet med ditt varumärke. Ett gratiskonto/testkonto är en kostnadsfri möjlighet att se hur plattformen är uppbyggd, ta del av utvalda delar och testa det digitala verktyget. Du får tillgång till fem kapitel av varumärkesstrategiskt arbete – utan några som helst åtaganden. Däremot hoppas vi förstås att du, efter att ha sett detta, väljer att uppgradera kontot för att ta del av hela WonderBrand Academy.

WonderBrand Academy kräver ingen speciell förkunskap och passar alla som av någon anledning är intresserade av metodik i varumärkesbyggande. I synnerhet passar det små och medelstora bolag som vill ta fram, förstärka och utveckla sitt organisationsvarumärke. Du guidas genom processen av varumärkesstrategiskt arbete på ett konkret sätt. Våra föreläsare beskriver, ur ett praktiskt perspektiv, vad som behöver göras och plattformens digitala verktyg tar dig igenom arbetet med ditt varumärke.

Vår metodik baseras till stor del på insikten att varumärket till minst lika stor del har sin grund i den interna kulturen som i den externa kommunikationen. Utbildningen är därför extra lämplig för organisationsvarumärken, även om stora delar är tillämpligt även på produktvarumärken. Bolagsstorlek eller bransch spelar ingen roll alls, och inte heller vilken fas bolaget befinner sig i. För nystartade bolag kan det innebära att vissa kapitel i diagnosfasen är irrelevanta och kan hoppas över.

Ett varumärkesarbete behöver uppdateras och förnyas med tiden. WonderBrand Academy används med fördel som en plattform för att fortsatt och kontinuerligt arbeta med varumärkesstrategiska frågor över tid.

Du genomför utbildningen och arbetet på dina villkor, när det passar dig bäst. Under arbetstid, på lunchen, på tåget eller på kvällen när barnen har somnat. Vissa delar av WonderBrand Academy kräver gemensamt arbete tillsammans med ledning samt medarbetare, men ni väljer själva när detta genomförs.

Alla bolag som tecknar abonnemang på plattformen får tillgång till tre licenser, för att gemensamt arbeta med de varumärkesstrategiska frågorna. Givetvis går det bra att vara en person som genomför arbetet – men ibland kan det kännas skönt att ni är fler som arbetar med frågorna och i vissa fall finns det olika intressen av insyn på plattformen genom arbetets gång. 

Praktiska frågor

Genom att starta ett testkonto får du kostnadsfritt ta del av en del av utbudet av Wonderbrand Academy. Testkonto kan du enkelt uppgradera för att ta del av hela WonderBrand Academy och komma i gång ditt varumärkesbyggande.

Här kan du skapa ett kostnadsfritt testkonto. 

Ja, du måste starta ett testkonto men du kan smidigt uppgradera ditt konto direkt efter registrering för att ta del av allt material på plattformen.

När du registrerat ditt testkonto finner du möjligheten att uppgradera ditt konto på plattformens startsida. Följ instruktionerna, välj betalningssätt och fyll i dina uppgifter. Därefter uppgraderas ditt konto per automatik.

Du har tillgång till plattformen och allt dess material så länge du har ett aktivt abonnemang.

Följ länken som du finner under där du vanligtvis och loggar in och fyller i ditt lösenord så skickar vi ut ett mail med nytt lösenord.

Givetvis bistår vi kostnadsfritt med support av plattformen. För tjänster som innefattar konsultation eller coachning för ditt varumärkesstrategiska arbete finns mängder med tilläggstjänster att tillgå. Kontakta oss för vidare information – så hjälper vi dig gärna!

Självklart! Det varumärkesstrategiska arbetet innehåller en tydlig uppsättning med utbildningsmaterial. Vi fyller kontinuerligt på med inspirerande och relevant material, såsom kurser och föreläsningar, som ger mer djupdykning in i varumärkesarbetet. Skicka oss gärna förslag på vad du skulle vilja se mer av på plattformen!

WonderBrand Academy Co-Lab är en kombinationslösning för dig som trots allt vill slippa kostsamma konsultarvoden men som vill ha hjälp med de delar som kräver extra mycket objektivitet och erfarenhet av gediget varumärkesarbete. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig!

När du har diplomet i din hand, är chansen stor att du också har en mer eller mindre färdig varumärkesstrategi som vuxit fram under utbildningen. Då börjar det verkliga arbetet! Medarbetare ska ombord på tåget och kunder ska få en ny känsla. Lycka till! Och behöver du mer hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Självklart! Under förutsättning att du genomgått samtliga moduler, får du dels ett intyg som beskriver utbildningens innehåll, dels ett diplom som kan göra kollegorna avundsjuka.

Betalning

Utbildningen säljs som ett månadsabonnemang – helt utan uppsägningstid. Priset för tillgång till plattformen är 1 395 kr/månad (ex moms) och debiteras per automatik från det betalkortet du anger vid registrering.

Tecknar du abonnemang på 12 månader är det möjligt att bli fakturerad per årsbasis. Priset för ett helårsabonnemang är 13 950 kr (ex moms). Du får alltså tillgång till plattformen i 12 månader men betalar endast för 10 månader.

Nej, det gör det inte. Men om du däremot önskar konsultation eller support med ditt varumärkesarbete på plattformen, under eller efter utbildningen, är detta inte inkluderat. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om våra supporttjänster.

Efter att du registrerat dina kortuppgifter dras pengarna direkt från det angivna kortet eller så får du en faktura till den angivna e-postadressen. Ditt konto uppgraderas direkt och du får tillgång till samtligt innehåll på plattformen.

Kvittot mailas till den e-postadress du fyllde i när du anmälde dig. Har du tittat i skräpkorgen? Om du inte hittar det – hör av dig, så ordnar vi ett nytt.

Fakturan mailas till den e-postadress du fyllde i när du anmälde dig. Har du tittat i skräpkorgen? Om du inte hittar den – hör av dig, så ordnar vi en ny.

Hör av dig till oss på info@wonderbrandacademy.se så hjälper vi dig.

Ja, det kan du! Som månadsabonnent finns ingen uppsägningstid – tjänsten avslutas samma månad som du väljer att säga upp ditt abonnemang. Uppsägning kan ske omgående och när som helst under pågående abonnemang. Kreditering av angivet kreditkort upphör då nästkommande förfallodag.

Som årsabonnent avslutas tjänsten i samband med att betalningen löper ut för det betalda året. Självklart går det bra att förnya årsabonnemanget till nästkommande år.

Hör av dig till oss om du önskar avsluta ditt konto så hjälper vi dig!

Som månadsabonnent finns ingen uppsägningstid, tjänsten avslutas samma månad som den avbryts. Uppsägning kan ske omgående och när som helst under pågående abonnemang. Kreditering av angivet kreditkort upphör då nästkommande förfallodag.

Som årsabonnent avslutas tjänsten i samband med att betalningen löper ut för det betalda året. Möjlighet till förlängning finns och kommer erbjudas efter 12 månader men ej förlängas per automatik. 

Eventuellt material sparas på plattformen i 30 dagar efter avslutat konto. 

Övrigt

Istället för ångerrätt erbjuder vi ett gratis testkonto. Detta gör det möjligt för dig att få en känsla för plattformens innehåll och prova om det passar dig. När du efter det registrerar dig för månads- eller årsabonnemang är anmälan bindande.

Har du köpt utbildningen som privatperson gäller distansköplagen, vilken innebär att du har ångerrätt i 14 dagar. Detta gäller under förutsättning att du inte har påbörjat utbildningen. Hör av dig till oss på info@wonderbrandacademy.se så snart som möjligt om du ångrar ditt köp.

Ditt material sparas på plattformen under 30 dagar. Efter 30 dagar raderas ditt konto inklusive allt material.

Det går givetvis bra att starta upp på ditt konto på nytt om du ångrat dig. Tänk på att ditt material försvinner 30 dagar från det att du avslutat ditt konto. 

Vanliga frågor och svar

Komma igång

Ett gratiskonto/testkonto är en kostnadsfri möjlighet att se hur plattformen är uppbyggd, ta del av utvalda delar och testa det digitala verktyget. Du får tillgång till en handfull kapitel – utan några som helst åtaganden. Däremot hoppas vi förstås att du, efter att ha sett detta, väljer att uppgradera kontot för att ta del av hela WonderBrand Academy. 

WonderBrand Academy kräver ingen speciell förkunskap och passar alla som av någon anledning är intresserade av metodik i varumärkesbyggande, som brinner för kommunikation och som fascineras av strategiskt arbete. I synnerhet passar det små och medelstora bolag som vill ta fram, förstärka och utveckla sitt organisationsvarumärke. Du guidas genom processen av varumärkesstrategiskt arbete på ett konkret sätt. Våra föreläsare beskriver, ur ett praktiskt perspektiv, vad som behöver göras och plattformens digitala verktyg leder dig igenom arbetet med ditt varumärke. 

Vår metodik baseras på insikten att varumärket till minst lika stor del har sin grund i den interna kulturen som i den externa kommunikationen. Plattformens innehåll är därför extra lämpligt för organisationsvarumärken, även om stora delar är tillämpligt även på produktvarumärken. Bolagsstorlek eller bransch spelar ingen roll alls, och inte heller vilken fas som bolaget befinner sig i. För nystartade bolag kan det innebära att vissa kapitel i diagnosfasen är irrelevanta och kan hoppas över. 

Ett varumärkesarbete behöver uppdateras och förnyas med tiden. WonderBrand Academy används med fördel som en plattform för att fortsatt och kontinuerligt arbeta med varumärkesstrategiska frågor över tid. Inte minst användbara är de kapitel i diagnosfasen som, efter ett genomfört varumärkesarbete, kan användas för uppföljning och säkerställan att man är på rätt väg.

Du genomför utbildningen och arbetet på dina villkor, när det passar dig bäst. Under arbetstid, på lunchen, på tåget eller på kvällen när barnen har somnat. Vissa delar av WonderBrand Academy kräver gemensamt arbete tillsammans med ledning samt medarbetare, men ni väljer själva när detta genomförs. 

Alla abonnemang inkluderar access för tre användare. Är ni trots allt fler? Hör av er till oss – vi hittar alltid en bra lösning!

Praktiska frågor

Genom att starta ett testkonto får du kostnadsfritt ta del av en del av utbudet av Wonderbrand Academy. Gratiskonto/Testkonto kan du sedan enkelt uppgradera för att ta del av hela WonderBrand Academy och komma i gång ditt arbete.

Följ länken för att skapa ditt testkonto och därefter uppgradera till betald licens.

Ja, du måste starta ett testkonto men du kan smidigt uppgradera ditt konto direkt efter registrering för att ta del av allt material på plattformen.

När du registrerat ditt testkonto väljer du hur du vill betala – månadsabonnemang med kortbetalning eller årsabonnemang med fakturabetalning – och trycker sedan på knappen “Uppgradera”. Sedan följer du bara instruktionerna och är strax igång.
Du har tillgång till plattformen och allt dess material så länge du har ett aktivt abonnemang.
Följ länken som du finner under där du vanligtvis och loggar in och fyller i ditt lösenord så kommer strax ett mail med nytt lösenord.
Självklart! Vi har för tillfället ingen app, men plattformen går utmärkt att använda via webbläsaren i din mobil eller surfplatta. Vi har dessutom försökt att hålla allt filmmaterial i längder som passar just en pendlingssträcka!
Givetvis bistår vi kostnadsfritt med support som har med själva plattformen att göra. För tjänster som innefattar konsultation eller coachning för ditt varumärkesstrategiska arbete finns mängder med tilläggstjänster att tillgå. Kontakta oss för vidare information – vi hjälper dig gärna!
Självklart! Det varumärkesstrategiska arbetet innehåller en tydlig uppsättning med utbildningsmaterial. Vi fyller kontinuerligt på med inspirerande och relevant material, såsom kurser och föreläsningar, som ger mer djupdykning in i arbete som har med varumärke, marknad, kommunikation och företagskultur att göra. Skicka oss gärna förslag på vad du skulle vilja se mer av på plattformen!
Självklart – det är du väl värd! Under förutsättning att du genomgått samtliga moduler, får du dels ett intyg som beskriver utbildningens innehåll, dels ett diplom som kan göra kollegorna avundsjuka.

Betalning

Tillgång till plattformen säljs antingen som ett månadsabonnemang – helt utan uppsägningstid, alternativt som ett rabatterat helårsabonnemang.

Priset för tillgång till plattformen är 1395 kr/månad (ex moms) och debiteras per automatik från det betalkort du anger vid registrering.

Tecknar du abonnemang på 12 månader är det möjligt att bli fakturerad per årsbasis. Priset för ett helårsabonnemang är 13 950 kr (ex moms). Du får alltså tillgång till plattformen i tolv månader men betalar endast för tio månader.
Nej, det gör det inte. När du väl är abonnent ingår allt material som finns på plattformen helt kostnadsfritt. Om du däremot önskar konsultation eller support med ditt varumärkesarbete på plattformen, under eller efter utbildningen, är detta inte inkluderat. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om våra supporttjänster.
Efter att du registrerat dina kortuppgifter dras pengarna direkt från det angivna kortet, eller så får du en faktura till den angivna e-postadressen. Ditt konto uppgraderas direkt och du får tillgång till samtligt innehåll på plattformen utan att behöva vänta på att komma igång.
Kvittot mailas till den e-postadress du fyllde i när du anmälde dig. Har du tittat i skräpkorgen? Om du inte hittar det – hör av dig, så ordnar vi ett nytt.
Fakturan mailas till den e-postadress du fyllde i när du anmälde dig. Har du tittat i skräpkorgen? Om du inte hittar den – hör av dig, så ordnar vi en ny.
Som månadsabonnent finns ingen uppsägningstid, tjänsten avslutas samma månad som du väljer att säga upp ditt abonnemang. Som årsabonnent avslutas tjänsten i samband med att betalningen löper ut för det betalda året. Självklart går det bra att förnya årsabonnemanget till nästkommande år. Hör gärna av dig till oss, så löser vi.

Övrigt

Våra föreläsare och gästföreläsare är noga utvalda, baserat på deras expertis och smittsamma passion för respektive ämne. De kan på ett inspirerande vis och med god erfarenhet vägleda dig igenom ämnet. Läs mer om våra föreläsare här!
WonderBrand Academy vägleder dig med arbetet både internt och externt. Allt för ett starkt företag och varumärke.

Har du köpt utbildningen som privatperson gäller distansköplagen, vilken innebär att du har ångerrätt i 14 dagar. Detta gäller under förutsättning att du inte har börjat använda materialet. Hör av dig till oss på info@wonderbrandacademy.se så snart som möjligt om du ångrar ditt köp.

Det material som du jobbat med i det digitala verktyget sparas på plattformen under 90 dagar, så du har en rimlig chans att ångra dig. Därefter raderas ditt konto inklusive allt material.

WonderBrand Academy Co-Lab

WonderBrand Academy Co-Lab ä ren hybridlösning för dig som har ambitionen att göra stora delar av jobbet själv som vill ha hjälp med de delar som kräver extra mycket objektivitet och erfarenhet av gediget varumärkesarbete. Läs mer här och kontakta oss gärna för att höra mer om hur vi kan hjälpa få ihop den allra bästa lösningen för just dig!

Hittar du inte vad du söker?

Hör av dig så hjälper vi dig så snabbt vi kan!