Att finnas på nätet räcker inte – strategin avgör framgången!

2023-05-04

Vi kan nu stolt presentera ännu en matnyttig och intressant föreläsning på WonderBrand Academy denna gång på ämnet: hur du driver en effektiv e-handel.
 
Fantastiska Åsa Keim har en gedigen bakgrund inom marknad och affärsutveckling. Idag driver hon med stor framgång den egna e-handelsshoppen tölta.se. Hon konstaterar att det kan vara lätt att tro att framgång kommer som en självklarhet med endast det faktum att ditt varumärke existerar på nätet – men ditt varumärkes framgång kräver kunskap och ett gediget arbete!
 
Som en effekt av globaliseringen och digitaliseringen har du mängder av konkurrenter. Att lyckas tränga igenom bruset i det stora universumet online är allt annat än enkelt. Det finns alltid någon som är billigare, snabbare eller mer lockande … För att ditt varumärke ska få en befintlig plats i internetdjungeln behövs en vinnande affärsidé och en stark strategi, i kombination med kunskap kring hur du drar fördel av internets styrkor. Åsa guidar oss generöst genom alla moment och kommer med ovärderliga tips!

Vill du se mer? Skapa ett konto idag och få tillgång till allt innehåll på plattformen, för närvarande ett femtiotal spännande föreläsningar, och förstås nya föreläsningar som publiceras var och varannan vecka!

Med WonderBrand Academy, din digitala plattform för varumärkes- och kommunikationsarbete, guidas du igenom grafiska och teoretiska riktlinjer, så att din logotyp och ditt varumärke kan kommunicera med önskvärd effekt!

Om du inte redan har ett konto; skapa ett gratis testkonto idag och börja utforska innehållet på plattformen.

Vår ständiga strävan mot en värld med starkare och mer kända varumärken fortsätter!

Ha en fortsatt fin vecka,
/Vännerna på WonderBrand Academy