UPPTÄCK VÄGEN TILL EN FRAMGÅNGSRIK PITCH

2024-01-20

Vi kan glada att kunna presentera ännu en tankeväckande och givande föreläsning på WonderBrand Academy. Den här gången riktar vi strålkastarljuset mot konsten att skapa en framgångsrik pitch.

Med över 20 års erfarenhet inom affärsutveckling och försäljning är Tobias Larsson, affärsutvecklingscoach på Founders Loft, en pitchexpert att räkna med. Hans breda erfarenhet och starka engagemang för att hjälpa företag och entreprenörer att nå sina mål gör honom till en optimal vägledare för att lyckas i affärsvärlden.

Att kunna kommunicera värdet av din idé, produkt, tjänst eller företag är inte något lättvindigt, utan avgörande för dess framgång. Denna nya föreläsning på plattformen är din steg-för-stegguide till att skapa en övertygande pitch som sticker ut i mängden och imponerar på åhöraren. Genom att dela med sig av sin expertis hjälper Tobias företagare bemästra konsten att skapa en framgångsrik pitch

Värderingar ur ett globalt perspektiv
När vi pratar om företagskultur syftar vi till värderingar, beteenden och vår identitet – allt det som ligger till grund för vårt varumärke.

Men – vårt företag och vårt varumärke påverkas också av det som kallas nationella kulturer, vilket handlar om geografiska gränser och vad som skiljer oss åt i kulturen mellan olika länder. Insikten i olikheterna mellan nationella kulturer blir synnerligen viktig i samband med internationalisering av ett varumärke. De värderingar som känns attraktiva och sympatiska för oss på hemmaplan, kan vara hämmande och ointressanta på andra marknader.

Läs mer i detta korta, skriftliga – för att inte tala om – tankeväckande kapitel!

Vår ständiga strävan mot en värld med starkare och mer kända varumärken fortsätter!

Med WonderBrand Academy, din digitala plattform för varumärkes- och kommunikationsarbete, guidas du igenom grafiska och teoretiska riktlinjer, så att din logotyp och ditt varumärke kan kommunicera med önskvärd effekt!

Ha en fortsatt fin vecka,
/Vännerna på WonderBrand Academy