Säger din kropp samma saker som dina ord?

2023-05-17

Vi ägnar mängder med eftertanke och energi åt vad vi kommunicerar i såväl tal som skrift, men oavsett hur välformulerade och tydliga vi anser att vi är, missar vi oftast det viktigaste: att kroppen bör säga samma sak som det som kommer ur vår mun eller från vår penna. Kroppen har ett alldeles eget språk och kan med enkelhet stjälpa oss genom att avslöja att vi inte är uppriktiga eller menar vad vi säger…

Vi är nog alla medvetna om att vi bör sträcka på oss, men vad mer? Hur visar man att man är intresserad och öppen? Under denna nya föreläsning, med vår projektledare Ella Forssling, får du mängder med värdefulla tankeställare och tips att ta med dig; i jobbet och livet.

Vill du se mer? Skapa ett konto idag och få tillgång till allt innehåll på plattformen och nya föreläsningar var och varannan vecka!

FÖRENA NYTTA MED NÖJE I SOMMAR!

Strunta i deckaren i sommaren! Passa i stället på att hitta såväl kunskap som inspiration på WonderBrand Academy, även under soliga, lata dagar på stranden eller i hängmattan – helt gratis! Kampanjpriset gäller vid tecknande av abonnemang före 2023-06-30.

Pris: 9765 kr ex moms för 12 månader  

Ordinarie pris helårsabonnemang 13 950 kr ex moms.

Om du inte redan har ett konto; skapa ett gratis testkonto idag och börja utforska innehållet på plattformen.

Vår ständiga strävan mot en värld med starkare och mer kända varumärken fortsätter!

Ha en fortsatt fin vecka,
/Vännerna på WonderBrand Academy