nyhetsbrev

Var eller varannan vecka fyller vi på med inspirerande läsning, insikter, experttips och information om nyheterna på plattformen. Anmäl dig här så du inte missar någonting!

UPPTÄCK VÄGEN TILL EN FRAMGÅNGSRIK PITCH

2024-02-20
Vi är glada att kunna presentera en föreläsning om att skapa framgångsrika pitches med Tobias Larsson från Founders Loft, en erfaren affärsutvecklingscoach som delar sin expertis för att hjälpa företag och entreprenörer att sticka ut och imponera på sina åhörare.

TVÅ NYA KURSER –
UTE NU!

2023-11-28
På arbetsmarknaden konkurrerar företag om kompetenta medarbetare där personalförmåner som del av Employer Branding är avgörande. Se vår nya föreläsning och hur personalförmåner kan stärka ditt varumärke starkt inifrån och ut! Vår andra färska föreläsning förklarar insikter vid internationell expansion varpå skillnader i nationella kulturer viktiga. Värderingar som är attraktiva lokalt kan exempelvis vara hinder på andra marknader.

TVÅ FÄRSKA KURSER SLÄPPTA!

2023-11-08
Vi har i alla tider använt oss av historier. Idag gör företag precis samma sak, men då kallar vi det corporate storytelling. Lär dig att bemästra detta i vår nya föreläsning! På plattformen kan vi numera också lära oss om Interior Branding. Här visar vi vårt företags varumärkespersonlighet genom att med hjälp av associationer uttrycka våra värderingar och vår vision. 

LITE MER LÄTTNAVIGERAT
– RÄTT MYCKET SNYGGARE!

2023-10-19
I veckan genomfördes en stor designuppdatering på WonderBrand Academy. Plattformen är nu ljusarefräschare och enklare att navigera. I samband med detta har vi självklart adderat några nya smarta funktioner!  

OKTOBER — NU ÄR DET DAGS ATT BÖRJA PLANERA OCH BUDGETERA

2023-09-29
Ett av de säkraste hösttecken man kan tänka sig är uppstarten av planering inför kommande år. Marknadsplanen behöver ses över, aktivitetsplanen börja fyllas och allt man vill göra ska sedan budgeteras.

BACK IN BUSINESS

2023-08-25
Vi svenskar fullkomligen älskar att prata om vädret och OJ, vad vi fått möjlighet att göra det denna sommar! Vi på WonderBrand Academy är supertaggade på hösten och att fortsätta fylla på plattformen med spännande innehåll. Vi hoppas du är med oss.

MARKNADSAVDELNINGENS BÄSTA VÄN!

2023-05-31
”Att kunna arbeta med förtydligande av vårt varumärke på ett flexibelt sätt, när det passar oss själva, har varit en vinnande faktor”, säger Linnea Pålsson, marknadschef på affärsområde ERP på IT-konsultbolaget Exsitec.

SÄGER DIN KROPP SAMMA SAKER SOM DINA ORD?

2023-05-17
Vi ägnar mängder med eftertanke och energi åt vad vi kommunicerar i såväl tal som skrift, men oavsett hur välformulerade och tydliga vi anser att vi är, missar vi oftast det viktigaste: att kroppen bör säga samma sak som det som kommer ur vår mun eller från vår penna.

ATT FINNAS PÅ NÄTET RÄCKER INTE – STRATEGIN AVGÖR FRAMGÅNGEN!

2023-05-04
Vi kan nu stolt presentera ännu en matnyttig och intressant föreläsning på WonderBrand Academy denna gång på ämnet: hur du driver en effektiv e-handel.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!

2023-04-27
”Det är bara att välja en bild!”. Eller…? Nej, så lätt är det tyvärr inte. Bildernas makt över hur vi uppfattar budskap, associerar avsändare, tänker och känner, är så stor att den kräver respekt.

FÖRETAGSPROFILEN – EN KLÄDSAM KOSTYM!?

2023-04-13
Dags för ännu en ny föreläsning! Denna gång lyfter vi en underskattad men ack så viktig fråga: Företagsprofilens betydelse. I vilken kostym klär du egentligen ditt varumärke? Sitter den snyggt och smickrande eller bär du urvuxna kläder?

NAMNET – ETT AV VARUMÄRKETS STARKASTE SIGNALBÄRARE

2023-03-23
I veckan släpper vi ännu en ny föreläsning på plattformen! Få ämnen har varit så efterfrågade som detta – namngivning av varumärken. Visste du förresten att 7 av 10 hashtags på Instagram är just namn på varumärken?

VISSTE DU ATT MAN KAN LYCKAS FÖR BRA?

2023-03-09
För många av oss låter det som en ouppnåelig dröm – att lyckas bygga ett varumärke som är så starkt att precis alla använder det. Till och med om konkurrenterna. Men framgången har en baksida.

HEJ! VART ÄR DU PÅ VÄG?

2023-03-03
– Vill du vara snäll och tala om för mig vilken väg jag ska ta härifrån? frågar Alice i Underlandet.
– Det beror på vart du vill komma, svarar Cheshirekatten.
– Det spelar inte så stor roll…, säger Alice.
– Då spelar det heller ingen roll vilken väg du tar, konstaterar den kloka katten.

NY KURS OM VARUMÄRKESUTVIDGNING OCH UNDERVARUMÄRKEN

2023-02-23
Den första, trevande vårsolen tittar fram och vi passar på att lansera ännu en ny kurs: Varumärkesutvidgning och undervarumärken. Så spännande ämne!

anmäl dig till vårt nyhetsbrev